Favorilerim |I Ocak - Şubat 2016






Bu yıl düzenli olarak yapmak istediğim bir yazı dizisi Favorilerim. Her ay yazamayabilirim bu defa olduğu gibi iki ayda bir olabilir çünkü her ay değişen favorilerim olmuyor.

Gelelim 2016'nın ilk iki ayındaki favorilerime.


Planner

Ocak ayında başladığım bu hobi resmen terapi gibi geliyor. Tabii ki böyle boş olmuyorlar. Her günün içi haftanın sonunda yapıştırmalar ve yazılarla dolu oluyor.






Yves Roche comme une Evidence parfümlü oda mumu.




Ayracım
Bu ayraç bana Umursamazın Köşesi blogunun sahibi Merve'nin hediyesi. Kitap bitiremeden koca bir ay geçirmiş olsam da bu kitap okumadığım anlamına gelmiyor. Ve bu ayraç favorim oldu. Aldığım günden beri kullanıyorum. 






İsem yayıncılık Kpss videoları

İstediğim hızda kitap okuyamamamın nedeni bu. Çünkü Kpss'ye hazırlanıyorum. Ve bu hocalar gerçekten çok iyiler. Eğer siz de Kpss öğrencisiyseniz tavsiye ederim. Youtube kanallarına buradan ulaşabilirsiniz.






Webtoon

Favori uygulamam oldu kendisi. Eğer siz de manga okumayı seviyorsanız bu uygulamayı tavsiye ederim. Renklendirilmiş dijital manga desem sanırım doğru bir tanımlama yapmış olurum. Mangaların resimleri ve renklendirmeleri çok hoşuma gitti.









Pretty Little Liars

Tabii ki Ocak ayı demek PLL demek. Ocak ve şubatta favori dizim Pretty Little Liars. 6. sezonu olmasına rağmen heyecenından hiç bir şey kaybetmedi. Hala izlemediyseniz hemen başlayın derim. 


Şarkılar
1 Deep End - Ruelle
2 Cheap Thrills - Sia feat Sean Paul
3 To The Hills - Laurel
4 Trouble - Halsey
5 Scars - Boy Epic
6 Talk Me Down - Troye Sivan
7 Islander - Robyn Sherwell
8 Army - Ellie Goulding
9 Who We Are - Tristan Prettyman
10 The After You - Miakoda
Share:

0 yorum:

Yorum Gönder