Rihanna'nın Yeni Videoları???



Başlıktan da anlaşılacağı gibi bu yazı Rihanna'nın son albümü Anti'den çıkan 3 video ile ilgili. 

Rihanna'nın video klipleri artık müzik klibinden ziyade pornoya dönmek üzere. Ramak kaldı resmen. Açıklığın, bazı şeyleri vurgulamanın da bir sınırı vardır. Ben True Blood, The Tudors, Dexter gibi dizileri izlemiş birisiyim. Mesele sadece açıklık meselesi değil. Açıyorsa kendi açıyor bana ne? Diğer tarafta hesap verecek olan kendisi, açmasaymış ben ne yapayım der çıkarım. 

Önce Drake ile Work videosu geldi. Hadi dedim orada insanlar dans ediyorlar bakış açısı farklılığını gösteriyor. Ki o videoda da Drake ile yatıyor mu şarkı mı söylüyorlar belli değil. İkinci video Kiss It Better. Burada da Rihanna tek ama çıplak. Bir çift zar var orasında burasında geziniyor. Ama son video klip Needed Me de hem gereksiz bir çıplaklık vardı hem de striptiz kulübü, esrar (yada sigara diyelim ne olduğu meçhul sonuçta) ağırlıktaydı. İzlerken hakikaten midem bulandı. Bir kadın olarak ben asla böyle, kadınların kullanıldığı, resmen aşağılandığı, şeylerden hoşlanmıyorum. Böyle madde kullanımı, seks içerikli şeylere özendirmeyi tamamen yanlış buluyorum. Şarkının sözleri ne anlatıyor olursa olsun böyle bir klibin gerekli olduğuna inanmıyorum.











Rihanna'nın ilk çıktığı günden beri takipçisi, sıkı bir dinleyicisiyim. Hemen hemen her şarkısını ezbere bilirim. Ama bir yerden sonra eleştirmek gerekiyor. Şarkılarının kalitesi düştükçe vücudunda açtığı yerler çoğalıyor. Ben mecbur muyum müzik klibi izleyeceğim diye Rihanna'nın orasını burasını görmeye?! Sesini seviyorum ben vücudunu değil! Bitch Better Have My Money klibinden sonra Rihanna'yı giyinik görmedik. Ama bir yerden sonra sıkıyor gerçekten. 
Share:

0 yorum:

Yorum Gönder